Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Najčešće postavljana pitanja

Minimalni iznos za poručivanje robe za fizička lica iznosi 10 KM (sa uračunatim PDV-om), dok za pravna lica 128 KM bez PDV-a, odnosno 150 KM sa uračunatim PDV-om. 

Asortiman artikala u našoj ponudi je veoma veliki, te iz tog razloga na jednoj slici može biti više artikala (iskazana cijena odnosi se na jedan artikal). Ukoliko želite da naručite određeni proizvod iz asortimana, molimo Vas da u napomeni tačno naznačite koji artikal sa slike želite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na zalihama, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo Vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate putem e-mail-a beorolshop@beorol.ba. Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi nedostatak. Svi artikli koji se prodaju preko Beorol internet prodavnice su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Takve artikle ćemo zamijeniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla, Beorol ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zamijeni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.

Svoje podatke možete mijenjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj nalog''. Na ovom mestu, takođe, možete mijenjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.