Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Vijesti
26.03.2019.

MosBuild 2019 sajam građevinarstva

Beorol kompanija i ove godine učestvuje na najznačajnijem sajmu građevinarstva u severoistočnoj Evropi MosBuild 2019 koji se održava od 02. - 05. Aprila 2019. godine u Moskvi.

Svake godine ovaj jedinstveni sajam postaje mesto okupljanja najvećih imena građevinske industrije, sa ciljem da se predstave najnoviji trendovi i poslednja dostignuća u oblasti građevinarstva.

Učešće na sajmu u Moskvi je prava prilika za prezentaciju naših proizvodnih mogućnosti, gde planiramo da predstavimo kompletan proizvodni asortiman i novorazvijene proizvode za molersko građevinske radove, ostvarimo niz kontakata sa novim kupcima koji su već pokazali interes za saradnju.

Sama činjenica da se naš štand nalazi u hali 12, na mestu gde su svetski poznati brendovi, potvrđuje činjenicu koliko smo cenjeni kao izlagač.

Osnovna delatnost Beorol kompanije je proizvodnja molerskih alata i prateće opreme kao što su valjci, četke, trake, plastični proizvodi i pribor od plastike.

Kompanija Beorol već više od 20 godina nastoji da uvek bude u koraku sa vremenom, odgovarajući na najraznovrsnije zahteve kupaca.

 

VIDIMO SE NA SAJMU!