Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Vijesti
26.12.2019.

100 Najboljih - Radimo i proslavljamo zajedno

Beorol kompanija je na prednovogodišnjoj gala svječanosti, proslavila 22 godine uspešnog i stabilnog rada na svječanoj manifestaciji “Beorol 100 najboljih”, pod sloganom WE WORK AND CELEBRATE TOGETHER u hotelu “Crowne Plaza”.

 

Ovo je jedan od najglamuroznijih događaja godine koju organizuje Beorol kompanija. Manifestaciji je prisustvovalo 100 najboljih kupaca iz Srbije i regiona, na kojem su uručene nagrade najboljim partnerima.

 

Prisutnima se obratila g-đa Sanja Jakovljević, u svojstvu generalnog direktora Beorol kompanije, koja se osvrnula na uspješne poslovne poduhvate kompanije u 2019. godini, kao i planove za narednu godinu.

 

Do kasno u noć poslovni saradnici i prijatelji kompanije, uživali su u dobroj živoj svirci i odličnoj atmosferi.

 

Kao što i sam slogan kaže: WE WORK AND CELEBRATE TOGETHER, proslavljamo zajedničke uspjehe sa poslovnim partnerima. Njhov uspjeh je i naš uspjeh!

 

Titula najboljeg poslovnog partnera i zlatna statua za 2019. godinu pripala je Dejanu Deniću, vlasniku radnje Bojadex iz Beograda, druga nagrada pripala je Duletu Biočaninu, vlasniku radnje Belcom Trade takođe iz Beograda, i treća bronzana statua je otišla u ruke Mariju Šariću, vlasniku radnje Eurodom iz Bosne i Hercegovine.