Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Vijesti
10.09.2018.

Baštenski alat

Beorol čelične makaze za živu ogradu

Beorol čelične makaze za živu ogradu sa sječivom od najkvalitetnijeg ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sječenju svih vrsta žbunastog rastinja i ostalih biljaka čije debljine grana ne prelaze prečnik od 1 cm.

Beorol čelične makaze za grane

Beorol čelične makaze za grane sa sječivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namjenjene su sječenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 3 cm.

Beorol čelične makaze

Beorol čelične makaze za grane sa sječivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namjenjene su sečenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 4 cm.

Beorol aluminijumske makaze

Beorol aluminijumske makaze za živu ogradu sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog nerdjajućeg čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sječenju svih vrsta žbunastog rastinja i ostalih biljaka čije debljine grana ne prelaze prečnik od 1 cm. Aluminijumske ručke izuzetno male težine olakšavaju rad i čine ih idealnim za upotrebu širokom spektru korisnika.

Beorol aluminijumske makaze

Beorol aluminijumske makaze za grane sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sječenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 3 cm. Aluminijumske ručke izuzetno male težine olakšavaju rad i čine ih idealnim za upotrebu širokom spektru korisnika.

Beorol čelične makaze za grane

Beorol čelične makaze za grane sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sečenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 4 cm. Aluminijumske ručke izuzetno male težine olakšavaju rad i čine ih idealnim za upotrebu širokom spektru korisnika.

Beorol široka nerđajuća baštenska lopatica

Beorol široka nerdjajuća baštenska lopatica izrađena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerđajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol uska nerđajuća baštenska lopatica

Beorol uska nerđajuća baštenska lopatica izradjena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerđajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu

Nerđajuća baštenska motičica

Beorol nerdjajuća baštenska motičica izradjena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerdjajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol nerđajuće baštenske grabuljice

Beorol nerđajuće baštenske grabuljice izrađene su od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji ih čine prijatnim i lakim za upotrebu. Nerđajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol nerđajuća baštenska motičica

Beorol nerdjajuća baštenska motičica izradjena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerđajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol nerdjajuće baštenske grabuljice

Beorol nerđajuće baštenske grabuljice izrađene su od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji ih čine prijatnim i lakim za upotrebu. Nerđajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu

Beorol široka čelična baštenska lopatica

Beorol široka čelična baštenska lopatica izrađena je od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu.

Beorol uska čelična baštenska lopatica

Beorol uska čelična baštenska lopatica izrađena je od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu.

Beorol čelična baštenska motičica

Beorol čelična baštenska motičica izrađena je od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu.

Beorol čelična baštenske grabuljica

Beorol čelične baštenske grabuljice izradjene su od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji ih čine prijatnim i lakim za upotrebu.

Beorol makaze za travu sa funkcijom 180

Beorol makaze za travu sa funkcijom 180o izradjene su od najkvalitetnijeg čelika sa Ilaflon oblogom i hromiranom donjom oštricom. Idealne su za sečenje trave i ostalog niskog rastinja na malim površinama ili na nepristupačnim mestima. Imaju prilagodljiv ugao sečenja što ih čini idealnim na mestima kojima je teško pristupiti.

Beorol standard makaze za ruže

Beorol standard makaze za ruže izrađene su od najkvalitetnijeg čelika sa Ilaflon oblogom. Idealne su za obrezivanje voća i sečenje svih vrsta biljaka.

Beorol professional makaze za ruže

Beorol professional makaze za ruže izrađene su od najkvalitetnijeg čelika sa Ilaflon oblogom tretiranog toplotom. Idealne su za obrezivanje voća i sečenje svih vrsta biljaka. Ergo rukohvati čine ih prijatnim i lakim za upotrebu.

Beorol baštenska lopatica sa printom

Beorol baštenska lopatica sa printom u celosti je izrađena od aluminijuma što je čini idealnom i lakom za upotrebu.

Beorol baštenske grabuljice sa printom

Beorol baštenske grabuljice sa printom u celosti su izrađene od aluminijuma što ih čini idealnim i lakim za upotrebu.

Beorol makaze za ruže sa printom

Beorol makaze za ruže sa printom u celosti su izrađene od aluminijuma što ih čini dugotrajnim i lakim za uptrebu. Idealne su za obrezivanje voća i sječenje svih vrsta biljaka. Sječivo je izrađeno od najkvalitetniheg čelika sa poliranom oštricom.

Beorol testera za grane 35cm

Beorol testera za grane 35cm sa drvenim rukohvatom izrađena je od najkvalitetnijeg čelika dodatno zaštićenog uljanom oblogom. Trostruki zubi obezbjeđuju lako i brzo sečenje.

Beorol sadiljka

Beorol sadiljka idealna je za presađivanje biljaka sa celim busenom. Izrađena je od nerđajućeg čelika sa PP rukohvatima.

Beorol sklopiva testera za grane

Beorol sklopiva testera za grane 23cm sa ABS rukohvatom izrađena je od najkvalitetnije čelika dodatno zaštićenog uljanom oblogom. Trostruki zubi obezbjeđuju lako i brzo sečenje, a male dimenzije je čine idelanom za čuvanje u kolima ili torbama za alat.