Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Vijesti
11.09.2018.

Baštenski asortiman

TUŠ NA TRIPODU

Tuš na tripodu jednostavan je za montažu, skladištenje i prenos je idealan za upotrebu na mestima udaljenim od postojeće vodovodne mreže. Spojnicama uključenim u paket jednostavno se povezuje na crijevo. Može se koristiti na različitim površinama (beton, zemlja, pesak i sl.)

VOĐICA ZA CRIJEVO UBODNA

Vođica za crijevo ubodna koristi se prilikom zalivanja bašte ili travnjaka tako što se ubode u zemlju a crevo provuče kroz glavu vođice. Pravilnim postavljanjem obezbjeđuje da crevo ne kači predmete koji mogu da ga oštete ili da zaobiđe površine koje su pod zasadom i sl.

MOTALICA ZA CRIJEVO 45M

Motalica za crijevo 45m jednostavna je za montažu, skladištenje i lako je prenosiva. Kapacitet je 45m creva od 1/2”.

MOTALICA ZA CRIJEVO ZIDNA

Motalica za crijevo zidna izrađena je od kvalitetnog ABS materijala. Montira se na zid ili na vertikalne površine u blizini česme i obezbjeđuje lako odlaganje crijeva.

ADAPTER 1/2" ILI 3/4"

Adapter od kvalitetnog ABS materijala namenjen za konekciju slavine 1/2" ili 3/4" na crevo.

SPOJNICA 1/2“ - 3/4"

Spojnica 1/2“ - 3/4" izrađena je od kvalitetne ABS plastike i koristi se za jednostavno i brzo povezivanje crijeva od 1/2“ i 3/4".

GRABULJE ZA LIŠĆE, SKLOPIVE

Posebno efikasne na uređenim površinama za brzo sakupljanje opalog lišća. Sistem za sklapanje štedi prostor za odlaganje i omogućava promenu širine grabulje u zavisnosti od potrebe.