Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Proizvodnja cetki

KAKO SE PRAVI NAJPRODAVANIJA ČETKA NA TRŽIŠTU

Pogledajte kako izgleda proces proizvodnje Beorol ekonomik četke.

ŠTA ČINI DOBRU ČETKU?

Za većinu ljudi četka je četka, i oni ne vide razliku u tome da li će dati manje ili više para za četku. Međutim činjenica je da je dobro napravljena četka precizan alat koji čini razliku u kvalitetu, brzini, naporu i iznad svega u završnom izgledu tretiranja površine

BEOROL JE VODEĆI PROIZVOĐAČ ČETKI NA TRŽIŠTU JUGOISTOČNE EVROPE

Četke su neizbežan alat za svakog molera i majstora koji radi sa bojama i farbama. Radi zadovoljenja svih potreba majstora, Beorol proizvodi četke različitih radnih karakteristika. Razvili smo sistem korišćenja i kombinovanja najkvalitetnijih repromaterijala iz celog sveta.

 

   

 

 

  • RUČKA - Beorol četke je ergonomična, lepo leži u ruci i ne umara majstora. Proizvode se u različitim oblicima, dimenzijama i materijalima (drvo i PVC). Vezuje se za ostali deo četke lepljenjem i zakucavanjem.

 

  • LIM - četke ima ulogu da obezbedi konačnu formu dlake i obezbedi čvrstu vezu svih elemenata u jednu kompaktnu celinu. Lim je proizveden od profilisanog pocinkovanog čelika, radi njegove dugovečnosti.
     
  • SPEJSER - četke sadrže plastični spejser koji ne dozvoljava ispadanje dlake.

 

  • LEPAK - obezbeđuje stabilnu i dugotrajnu vezu dlaka-spejser-lim. U tu svrhu, koristimo poliesterske i epoxidne lepkove.

 

  • DLAKA - koju koristimo je među najkvalitetnijima na svetu. U zavisnosti za koji je nanos namenjena, koristimo prirodnu i veštačku dlaku kao i njihove kombinacije.

 

  • BRISTLE MIX STANDARD  -Optimalni miks dlake namenjen najširoj upotrebi. U sastavu dlake dominiraju niti debljine od 15μm do 18μm, koje pružaju veliku izdržljivost.

 

  • BRISTLE MIX PLUS - Optimalni miks dlake namenjen najširoj upotrebi. U sastavu dlake dominiraju niti debljine od 12μm do 15μm, koje pružaju veliku izdržljivost.