Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Vijesti
15.11.2017.

Plastika

Kanta za zalivanje

Kante za zalivanje od izuzetno kvalitetne i elastične plastke, otporna na udarce. Nalazi primenu u domaćinstvu. Dostupna u plavoj, zelenoj i crvenoj boji.

Merdevine za cveće

Merdevine za cveće izrađene od elastične i kvalitetne plastike. Merdevine poseduju visoku otpornost na oštećenje (lomljenje). Dostupne u različitim bojama. Nalaze primenu u domaćinstvima za baštenske radove.

Lopatica za smeće

Lopatica za smeće od izrađena od čvrste i kvalitetne plastike. Velika otpronost na oštećenja. Dostupne u različitim bojama. Najveću primenu nalazi u domaćinstvu.

Pojilica za piliće

Pojilica od kvalitetne plastike. Dostupna u zapreminama od 8l i 11l. Primenu nalazi pojenju pilića kako u domaćinstvu tako i na farmi.

Kukice samolepljive

Samolepljive kukice od izuzetno kvalitetne plastike. Nanos lepka omogućava nosivost od 1,5 kg. Svoju primenu nalazi u domaćinstvu. Dostupne u plavoj, sivoj, beloj i crvenoj boji.

Otpušač - Vakuum guma

Otpušač od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Nalazi primenu u domaćinstvu. Dostupan u miks bojama.

Sadiljka

Sadiljka od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Nalazi primenu u domaćinstvima za baštenske radove. Dostupna u različitim bojama.

Hranilica za piliće

Hranilica od kvalitetne plastike. Dostupna u zapreminama od 8l i 11l. Primenu nalazi u ishrani pilića kako u domaćinstvu tako i na farmi.

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
0,91 KM
Ušteda 30%
1,30 KM