Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Vijesti
10.09.2018.

Prskalice za voće

Prskalice 6 i 8 lit

Baštenske prskalice za voće i povrće izrađene su od plastike visokog kvaliteta otporne na sve herbicide i insekticide. Lagane su i jednostavne za upotrebu. Idealne su za prskanje vode, herbicida, pesticida i dr. Mogu se koristiti za čišćenje prskanjem od detedženata ili prezervativa bez solvenata.

Imaju podesivu prskalicu, ON-OFF prekidač sa opcijom zaključavanja, veoma robusnu i jaku konekciju za crevo kao i osigurač za otpuštanje pritiska. Poseduju  zamjenjivu nerđajuću polietilensku pumpu i levak velikog prečnika za lakše sipanje tečnosti.

 

Leđna prskalica 12 lit

Baštenska leđna prskalica za voće i povrće izrađena je od plastike visokog kvaliteta otporne na sve herbicide i insekticide. Lagana je i jednostavna za upotrebu, idealna je za prskanje vode, herbicida, pesticida i dr. Može se koristiti za čišćenje prskanjem od detedženata ili prezervativa bez solvenata.

Poseduje visokootpornu komoru za pritisak sa velikim kapacitetom.

Otvor za punjenje je velikog prečnika sa poklopcem protiv kapanja. Mogu se prilagoditi za upotrebu levom i desnom rukom jednostavnim prebacivanjem ručice za pumpu. 
Pakovanje sadrži prskalicu sa 4 rupe, tuš prskalicu, konusnu prskalicu i dvostruku konusnu prskalicu.

Sačuvano u omiljne
Za prskanje vode, herbicida, pesticida Može se koristiti za čišćenje prskanje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
80,00 KM