Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 150 KM
Fizička lica: preko 50 KM

Vijesti
15.11.2017.

Alat za keramičare

Kofa za keramičare

Kofa specijalno dizajnirana za keramičare, namenjena za ispiranje sunđera za čišćenje pločica. Prilikom fugovanja, neophodno je često i temeljno ispiranje sunđer perdaške sa kojom se radi a ova kofa predstavlja profesionalni alat koji olakšava i ubrzava ovaj posao. Tri valjka pod nagibom urađena prema zahtevima profesionalaca - za ceđenje sunđera, možete ih ukloniti ukoliko vam je potrebna samo kofa. Na samoj kofi imate dodatne točkiće kako biste je lakše vukli, možete ih i skinuti ako vam nisu potrebni. Obično je problem kada perdašku ostvite u kofi, one kvalitetnije sa čvrstim i debljim sunđerom padnu na dno pa pokupe svu prljavštinu, zato ovde imate mrežicu da i ako padne perdaška na dno, pašće na mrežicu koja će je odvojiti od taloga. Dimenzija: 51 x 26 x 26cm.

 

Perdaška sunđer - segmentni 30mm

Sunđer za keramičare namenjen ispiranju pločica pri fugovanju. Velika površina ovakvog alata u poređenju sa priručnim (improvizovanim) sunđerima ubrzava posao fugovanja. Anatomska drška olakšava proces i štiti ruke od kontakta sa iritirajućim lepkom za pločice i masom za fugovanje. Kvalitetan, visokoupijajući sunđer izrađen od segmenata obezbeđuje brže i bolje odvođenje viška materijala sa pločica. Dimenzija: 28 x 14cm.

 

Gleterica za fugovanje – profi
Alat za nanošenje materijala za fugovanje. Prema iskustvima i savetima mnogih keramičara popularni fugač je dobio novi oblik, anatomska drška, kvalitetna guma, različita zaobljenja uglova. Dimenzija: 24 x 9,5cm.

Sačuvano u omiljne
Kofe i kante KK20L
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
58,00 KM
Sačuvano u omiljne
Perdaške PSSG30
Namena: Za ispiranje pločica pri fugovanju Materijal: ABS / Sunđer Dimenzije: ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15,00 KM
Sačuvano u omiljne
Namena: Za nanošenje materijala za fugovanje Materijal: ABS / Guma Dimenzije: 2...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15,00 KM